Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Omega Guard Shaklee. Minyak ikan daripada Shaklee adalah antara minyak ikan yang terbaik di pasaran. Boleh buat pesanan secar online di http://www.wasap.my/+60192075835/omegaguard-blog

Ramai yang dah tahu kan, tentang kepentingan minyak ikan. Sebab doktor2 dan mak-mak kita selalu sebut yang minyak ikan ni adalah makanan yang sangat baik untuk jantung dan otak. Kecik2 mak akan selalu bagi kita makan minyak ikan. Tak dapat selalu, sekali sekala pun xpe, asal dapat bagi.

Tapi bila kita dah meningkat dewasa, teknologi semakin berkembang, kita semakin mudah akses untuk dapat maklumat

Tak semua minyak ikan selamat untuk kita consume keranan risiko logam berat di lautan.

Kenapa Mesti Omega Guard Shaklee ?

Jadi apa minyak ikan yang terbaik untuk kita consume ? Kalau saya cakap omega Guard, mesti ramai yang tertanya-tanya kenapa kan. Jom kita tengok dulu apa yang membezakan Omega Guard Shaklee ni dengan brand minyak ikan lain.

Kita dapat lihat perbandingan kandungan Minyak Ikan, EPA & DHA yang terkandung dalam Omega Guard Shaklee. Kepekatannya sangat tinggi menyebabkan ia dinobatkan antara Minyak ikan terbaik di pasaran.

1. Proses Penyulingan Molekul Berperingkat   

  • Proses ini juga membantu memekatkan dan menulenkan Omega 3.   
  • Mengurangkan bau dan rasa hanyir.
  • Menyingkirkan logam berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, PCB’s  dan lain-lain

2. Minyak Ikan kecil Dari Laut Dalam 

  • Shaklee memilih ikan kecil dari laut dalam kerana laut dalam jauh dari pencemaran seperti kapal dan toksik.  –
  • Pemilihan ikan kecil pula kerana secara logiknya jika ikan besar makan semakin banyak kandungan toksik yang ada pada ikan tersebut.

3. Kualiti terjamin, minyak ikan bergred farmaseutikal.

4. Diiktiraf oleh Friends of The Sea.

Siapa Yang Memerlukan Omega Guar ?

Semasa kami mendapat peluang untuk sesi soal jawab ersama saintis Shaklee, Kami ajukan soalan tentang ”Apakah suplemen yang wajib diambil oleh manusia sekiranya mereka tak mampu ambil semua suplemen ?’

Jawab Saintis Dr Les wong ” ESP & Omega Guard”

Tapi siapa yang boleh dan perlu Omega Guard ni ?

  • Kanak-kanak 2 tahun ke atas
  • Ibu menyusu
  • Ibu hamil
  • Lelaki & Perempuan
  • Obesiti
  • Masalah Kewanitaan
  • Ibu berpantang
  • Warga emas yang sering sakit badan dan kebas tangan dan kaki
  • Pesakit Gout
  • Pesakit Kencing Manis
  • Penghidap Kolestrol

Kebaikan Omega Guard Shaklee

  • Menguatkan memori dan ketajaman minda
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung
  • Mengurangkan kesakitan di bahagian sendi
  • Mengimbangi hormon (Baik untuk masalah lelaki dan wanita)
  • Mengurangkan masalah kolestrol
  • Menyingkirkan lemak
  • Menyokong kesihatan paru-paru (Baik untuk athma/bronkitis)
  • Mengurangkan masalah kahak
  • Membantu mengurnagkan masalah tonsi (diambil bersama dengan Nutriferon, Vitamin c dan Vivix)

Dan terdapat banyak lagi manfaat Omega Guard yang tidak saya nyatakan di sini. Kerana minyak ikan adalah khasiat yang sangat diperlukan oleh tubuh kita. Termasuklah nak menyingkirkan Visceral Fat yang sudah menyelaputi bahagian organ.

Dibimbing Oleh Doktor & Pakar Nutrisi Yang Berpengalaman

Yana dibimbing oleh Doktor & Pakar Nutrisi yang berpengalaman. Yana tahu cara untuk consult pengguna Shaklee untuk makan Produk Shaklee Omega Guard Shaklee.

Yana sangat aktif menghadiri kelas dan seminar bersama dengan Doktor dari dalam mahupun luar negara. Yana juga sering menghadiri kelas nutrisi bersama dengan Pakar Nutrisi yang berpengalaman.

Kumpulan Pengedar Shaklee Berpengalaman 22 Tahun Dalam Shaklee

Yana merupakan salah seorang ahli Team SSV yang berpengalaman selama 22 tahun menggunakan produk Shaklee. Jadi, Yana tahu macam mana cara untuk makan produk Shaklee paling tepat. Disebabkan bersama dengan team yang 22 tahun berpengalaman dalam Shaklee, Yana mahir tentang pengetahuan produk/product knowledge

Kenapa Kena Dapatkan Produk Shaklee Dari Yana?

  1. Mendapat Bimbingan Daripda Doktor dan Pakar Nutrisi Berpengalaman
  2. Kumpulan SSV Yang Berpengalaman 22 tahun dalam Shaklee
  3. Yana Mahir Tentang Pengetahuan Produk. (Anda Dapat Tahu Cara Makan Shaklee Dengan Betul)

Wasap : http://www.wasap.my/+60192075835/omegaguard-blog

Facebook : https://www.facebook.com/liyana.zahirah.9275

Instagram : @liyanashakleebeauty

Blog : https://www.pengedarshakleeliyana.com

Hubungi Yana ya, Boleh klik link wasap Yana di atas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *