Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Produk Shaklee Untuk Gerd. Anda nak cuba produk shaklee untuk ikhtiar masalah Gerd ? Hubungi Yana di talian 019-2075835 atau klik link http://www.wasap.my/+60192075835/GERD-blog

Bagi anda yang sedang Ikhtiar sembuh dari GERD, Yana boleh bantu anda untuk ikhtiar Masalah Gerd. Dah ramai yang cuba dan ikut cara makan dan diet yang diajarkan.

Akhirnya, slowly, Masalah Gerd mereka semakin baik. Dan tidak lagi terbaring. Ada yang sampai tak boleh buat apa2. Sampai kena gastrik yang agak teruk.

Jadi boleh ikhtiar dengan beberapa produk Shaklee yang yana akan cadangkan iaitu Vivix, ESP, Peppermint Ginger, Garlic & Ostematrix.

Dibimbing Oleh Doktor & Pakar Nutrisi Yang Berpengalaman

Yana dibimbing oleh Doktor & Pakar Nutrisi yang berpengalaman. Yana tahu cara untuk consult pengguna Shaklee untuk makan Produk Shaklee Untuk Gerd dengan betul.

Yana sangat aktif menghadiri kelas dan seminar bersama dengan Doktor dari dalam mahupun luar negara. Yana juga sering menghadiri kelas nutrisi bersama dengan Pakar Nutrisi yang berpengalaman.

Kumpulan Pengedar Shaklee Berpengalaman 22 Tahun Dalam Shaklee

Yana merupakan salah seorang ahli Team SSV yang berpengalaman selama 22 tahun menggunakan produk Shaklee. Jadi, Yana tahu macam mana cara untuk makan produk Shaklee paling tepat. Disebabkan bersama dengan team yang 22 tahun berpengalaman dalam Shaklee, Yana mahir tentang pengetahuan produk/product knowledge

Kenapa Kena Dapatkan Produk Shaklee Dari Yana?

  1. Mendapat Bimbingan Daripda Doktor dan Pakar Nutrisi Berpengalaman
  2. Kumpulan SSV Yang Berpengalaman 22 tahun dalam Shaklee
  3. Yana Mahir Tentang Pengetahuan Produk. (Anda Dapat Tahu Cara Makan Shaklee Dengan Betul)

Wasap : http://www.wasap.my/+60192075835/gerd

Facebook : https://www.facebook.com/liyana.zahirah.9275

Instagram : @liyanashakleebeauty

Blog : https://www.pengedarshakleeliyana.com

Hubungi Yana ya, Boleh klik link wasap Yana di atas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *