Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Youth Skincare Shaklee.Nak dapatkan Youth Skincare ? Contact Yana di 019-2075835. Atau boleh Klik sini untuk wasap Yana.

Okay harini yana nak cerita tentang Skincare daripada Shaklee iaitu Youth. Alhamdulillah Yana sangat suka Skincare ni sebab bagi banyak sangat perubahan pada kulit Yana dan mama.

Sebab skincare ni unik tau. Even dia punya Cleanser sangat2 best. Bayangkan. Apa yang Yana tahu, Youth ni dihasilkan selepas hampir 10 tahun kajian dan ujikaji yang dilakukan oleh saintis. Saintis tau. Bukan saja-saja buat atau order di kilang. Memang ada paper dia.

Korang yang belum try, wajib sangat cuba Youth ni tau. Yana dah rasa kesan dia dan Yana sangat suka tau. Even mama Yana pun dah try Youth Skincare ni. Memang banyk sangat bagi perubahan kat kulit

Sebab kulit yana ni senang sangat breakout. Pantang kena habuk ke apa sikit memang keluar jerawat bernanah tau. Nak tunjuk pun malu. Dulu Yana memang x ambil gambar. Tak fikir nak ambik gambar. Fikir ambik guna skincare nak pulihkan kulit je.

Banyak Skincare boleh claim untuk dapat kesan yang cepat. Tapi tak semua boleh claim Cepat & Selamat. Bukan setakat Selamat digunakan. Tapi selamat untuk jangka masa panjang.

Bayangkan tak sampai sebulan memang ada yang dah dapat kesannya. Bergantung pada keadaan kulit kan. Yana ambil masa 1 bulan lebih kalau tak silap sebab memang kulit bermasalah. Tapi customer Yana memang dapat kesan tu cepat.

Jeragat pun boleh hilang dengan konsisten amalkan Youth Skincare. Memang ada testimoni customer tau bab jeragat ni. Memang 100% guna Youth Skincare

Memang boleh kata, hampir 100% mereka yang dah cuba youth ni, update kesan dia SANGAT CEPAT walaupun Youth ni organic skincare dan VEGAN. Yup VEGAN. Boleh check ingredient kalau korang tak percaya. hihi.

Yelah kan, mostly skincare yang bagi kesan cepat ni selalunya skincare yang ada chemical. Natural skincare selalunya kesan dia lambat.

Untuk korang tang takboleh tunggu lama. Nak kesan cepat macam Yana kena amalkan Youth Skincare ni dengan cara yang Yana akan suggestkan

Skincare ni memang magic tau. Ia merawat kulit kita. Bukan senang nak cari Skincare yang boleh rawat kulit kita tau.

Nak tahu apa yang ada dalam Skincare Youth ni ? Apa Ingrediant dia yang buat Skincare Youth ni best sangat ? Menariknya, Skincare Youth ni ada ACTIVE INGREDIENTS tau.

  • 100% vegan, iaitu berasaskan tumbuh-tumbuhan
  • Hipoalergenik, bermaksud tindak balas terhadap alergi adalah paling minimum lepas pakai skincare ni
  • Non-Comedogenic, tidak menyumbatkan liang roma
  • Diuji oleh ahli dermatologi
  • Diuji oleh ahli oftalmologi, bermaksud selamat untuk mata
  • Bebas daripada 1500 bahan kimia merbahaya seperti merkuri, hydroquinone dan sebagainya

RANGKAIAN YOUTH
Rangkaian skincare Youth ni merangkumi Luminous Gel Oil Cleanser, Perfecting Skin Toner, Youth Activating Serum, Age Defense Moisturizer spf50, Advanced Renewal Night Cream, Radiance C+E, Eye Cream, Hydrating Gel Mask, Purifying Clay Mask.

Luminous Gel Oil Cleanser

Cleanser 3 dalam 1, tidak mengandungi sabun, pH seimbang.Pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyusi dan menyediakan kulit anda untuk ke langkah seterusnya.


Bahan-bahan utama : Vital Repair, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Algae Hijau Review nana lepas 23 hari penggunaan : Satu benda yang Yana suka is, ianya TAK PEDIHKAN MATA! Yana selalu ada masalah dengan cleanser yang pedihkan mata. Yang best jugak sebab cleanser ni bertindak jugak sebagai MAKEUP REMOVER! Best sebab tak payah remove mekap dulu sebelum cuci muka hehe (but kalau pakai maskara yang waterproof kena remove dulu la). Kulit tak kering lansung lepas pakai, and lembutsangat rasa.

Perfecting Toner

Mengandungi campuran vitamin penting, polifenol dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri. Membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi kepada kulit anda
Bahan-bahan utama : Vital Repair, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau

Youth Activating Serum

Mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol, dan Youth Complex untuk menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit menjadi lebih muda remaja!
Bahan-bahan utama : Youth Complex dengan Apple cell, Lotus Japonicus, Vitamin A berkapsul

Age Defense Moisturizer – SPF 50

Membantu melembapkan kulit dan menambahbaikkan penampilan kulit secara menyeluruh dengan vitamin dan nutrien botani, serta membantu melindungi kulit daripada sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50.
Bahan-bahan utama : SPF 50, Vital Repair Complex, Muscadine Grape Extract

Advanced Renewal Night Cream

Krim malam yang membantu menggalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa anda sedang tidur. Mengandungi campuran botanikal khas yang membantu meransang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin dan cerah
Bahan – bahan utama : Vital Repair, Schisandra Chinensis, Lotus japonicus

Radiance C+E

Mengandungi kandungan VITAMIN C TULEN sebanyak 20% yang berpaten dan vitamin e serta ekstrak sel raspberi untuk membantu menegang, mencerah dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan. Ia turut membantu mengurangkan kehadiran jeragat, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan
Bahan-bahan utama : 20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi

Yang ni memang favourite. Ada jerawat besar gedabak, pakai time malam memang kecut tau esok pagi. Sangat concentrated.

Dibimbing Oleh Doktor & Pakar Nutrisi Yang Berpengalaman

Yana dibimbing oleh Doktor & Pakar Nutrisi yang berpengalaman. Yana tahu cara untuk consult pengguna Shaklee untuk guna Youth Skincare Shaklee dengan betul. Guna Youth Skincare dan dapat kesan yang anda nak.

Yana merupakan Pengedar Shaklee yang aktif menghadiri kelas dan seminar bersama dengan Doktor dari dalam mahupun luar negara. Yana juga sering menghadiri kelas nutrisi bersama dengan Pakar Nutrisi yang berpengalaman.

Kumpulan Pengedar Shaklee Berpengalaman 22 Tahun Dalam Shaklee

Yana merupakan salah seorang ahli Team SSV yang berpengalaman selama 22 tahun menggunakan produk Shaklee. Jadi, Yana tahu macam mana cara untuk makan produk Shaklee paling tepat. Disebabkan bersama dengan team yang 22 tahun berpengalaman dalam Shaklee, Yana mahir tentang pengetahuan produk/product knowledge

Kenapa Kena Dapatkan Produk Shaklee Dari Yana?

  1. Mendapat Bimbingan Daripda Doktor dan Pakar Nutrisi Berpengalaman
  2. Kumpulan SSV Yang Berpengalaman 22 tahun dalam Shaklee
  3. Yana Mahir Tentang Pengetahuan Produk. (Anda Dapat Tahu Cara Makan Shaklee Dengan Betul)

Wasap : http://www.wasap.my/+60192075835/Youth

Facebook : https://www.facebook.com/liyana.zahirah.9275

Instagram : @liyanashakleebeauty

Blog : https://www.pengedarshakleeliyana.com

Hubungi Yana ya, Boleh klik link wasap Yana di atas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *