Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Agent Vitamin C Shaklee. Cara daftar Agent Vitamin C Shaklee. Rumah jauh daripada branch Shaklee dan nak simpan untuk stok jualan sendiri. Semua tentang agent Vitamin C, Yana akan cerita dalam entri kali ini.

Agent Vitamin C Shaklee : Kelebihan

  • Keuntungan untuk sebotol Vitamin C adalah RM19.
  • Ada kajian mendalam terhadap suplemen Vitamin C Shaklee
  • Dilengkapi dengan teknologi yang dipatenkan oleh Shaklee iaitu Teknologi Sustained-Released
  • Produk selamat dan terbukti berkesan
  • Demand sangat-sangat tinggi

Bukti produk-produk shaklee sangat high demand, setiap kali restock, stok habis dalam masa tak sampai sejam. Yes. Ni bukan propa tau. Vitamin C tiada dalam gambar sebab, Vitamin C lagi dasyat penangannya. 30 ribu stok baru habis dalam masa 45 minit. Stok yang baru dijangka masuk Bulan ogos nanti. Bayangkan. Lagi 3 bulan baru stok akan masuk. So, sesiapa yang ada modal dan boleh simpan stok memang untung sikit lah. Sebab tak perlu berebut. Kita ada stok kita sendiri.

Lebih-lebih lagi sekarang negara kita dikejutkan dengan wabak pandemic covid-19, memang Vitamin C sangat-sangat high demand sebab semua orang dah ada kesedaran akan betapa pentingnya Vitamin C untuk membantu meningkatkan sistem imun dalam badan.

Agent Vitamiin C Shaklee : Modal

Hanya bermodalkan RM546, anda layak menjadi agent Vitamin C Shaklee. Apa yang akan anda dapat dengan RM546 ? Ia adalah 7 botol Vitamin C Shaklee. Anda akan mendapat keuntungan yang besar untuk sebotol Vitamin C Shaklee.

Dengan modal itu juga, anda akan dilatih untuk menjadi betu-betul mahir tentang produk dan bisnes.

Dibimbing Oleh Doktor & Pakar Nutrisi

Kumpulan kami adalah kumpulan agent Shaklee yang terlatih oleh doktor dan pakar nutrisi yang berpengalaman. Jadi, ilmu kesihatan yang kita share bukan petik dari google sahaja, tapi hasil daripada ilmu yang dipelajari daripada ahlinya.

Anda akan berpeluang untuk menghadiri kelas-kelas produk dan kesihatan yang berkualiti dan eksklusif. Dengan cara ini, anda akan menjadi lebih mahir tentang produk. Apabila kita benar-benar mahir tentang produk, barulah kita mudah untuk kita jual produk tersebut tanpa overclaim yang bukan-bukan melainkan fakta.

Kumpulan Pengedar Shaklee Berpengalaman Selama 24 tahun.

Agent Vitamin C Shaklee

Kumpulan Pengedar Shaklee Yana adalah kumpulan Pengedar Shaklee yang berpengalaman selama 24 tahun dengan produk Shaklee. Jadi, kami sangat mahir tentang produk-produk Shaklee mahupun selok belok bisnes Shaklee.

Bayangkan dah berapa banyak sesi induksi dan kelas-kelas yang kami dah hadir untuk mempetingkat kefahaman tentang produk, kesihatan dan bisnes.

Jadi, jangan tunggu lagi. Hubungi Yana di talian 019-2075835

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *