Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Pendaftaran Program Dropship Shaklee. Cara Daftar Dropship Shaklee. berapa banyak keuntungan Dropship Shaklee. Persoalan berkaitan Dropship Shaklee kita akan jawab dalam entri kali ini ya.

Dropship Shaklee. Liyana : 019-2075835.

Ramai sangat kan yang mencari peluang berniaga secara online tahun 2020 ni. Lagi-lagi apabila negara kita tidak terkecuali daripada terkena kesan Covid-19 yang menyebabkan ekonomi kita agak terancam. Rata-rata menjadi bimbang.

Harini Yana nak share, peluang bisnes yang kita boleh ceburi untuk sesiapa yang mempunyai kekangan mengeluarkan modal yang besar. Sebab bukan semua orang mampu keluarkan modal besar kan ? Okay jom kita sambung.

Keuntungan Jual Produk Shaklee

Dalam Shaklee, keuntungan agent/stokis.dropship sama sahaj. Bezanya, kalau ejen atau stokis, mereka boleh cod pada customer on the spot.

  1. Untung runcit sehingga 25% setiap produk.
  2. Ada bonus untuk jualan terkumpul setiap bulan up to 21%
  3. Reward Incentive Trip dari Shaklee jika capai target setiap tahun
  4. Coaching bisnes eksklusif
  5. Kelas produk dan kesihatan eksklusif daripada Doktor dan Pakar Nutrisi.

Cara Daftar Dropship Shaklee

Mudah sangat untuk daftar sebagai Dropshipper Shaklee.

Yuran hanya RM 35 sahaja untuk seumur hidup.

Kalau dulu, semua kena bayar sebanyak RM70 untuk mendaftar. Tapi sekarang hanya RM 35 sahaj.

Bisnes Shaklee ni saya sangat sarankan untuk student universiti, suri rumah mahupun yang bekerjaya. Sebab is mudah. Anda tak perlu fikir untuk simpan stok penuh satu rumah. Tak perlu susah2 packing. tugas anda hanya Promote dan Consult customer seterusnya close deal dengan customer dan anda akan dapat keuntungan yang lumayan.

Jom join Program Dropship Shaklee dengan Yana.Wasap/call 019-2075835

Sangat mudah.

  1. Wasap/Call Yana di 019-2075835 dan beritahu bahawa anda nak mendaftar sebagai dropshipper Shaklee.
  2. Berikan maklumat dan Saya akan daftarkan
  3. Anda akan terima prompt message daripada Shaklee untuk aktifkan ID anda.
  4. Selesai !

Mudah bukan. Proses mendaftar sangat mudah. Selepas itu Yana akan add anda ke dalam group bersama ahli Dropshipper yang lain. Kita akan ada coaching untuk bantu anda buat dan tingkatkan sale setiap bulan.

Jadi, anda jangan tunggu lagi. Wasap Yana sekarang. Dan Yana akan bantu anda. Dari segi product knowledge pun kita akan guide. Sebab, Team kita dah berpengalaman consume produk Shaklee selama hampir 24 tahun. Jadi, Yana sangat mahir tentang produk dan bisnes Shaklee.

Team Yana juga mendapat bimbingan daripada doktor dan pakar nutrisi yang berpengalaman. jadi, ilmu kesihatan dalam team Yana sangat mahal dan berkualiti.

Sebab tu nak jual produk Shaklee macam Vivix jadi lebih mudah sebab kita ada ilmu.

Jom wasap/call yana sekarang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *