Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Set Gastrik Shaklee. Cara mengatasi masalah gastrik dengan Set Gastrik daripada Shaklee. Atasi masalah gastrik dengan amalkan suplemen gastrik Shaklee.

Set Gastrik Shaklee. Liyana : 019-2075835

Sekarang ramai yang mengalami masalah gastrik. Daripada tahap yang biasa sahaja sampailah tahap kronik. Gastrik ini membuatkan perut dan badan kita rasa tak selesa. Sakit dan pedih, lagi-lagi yang sejenis kerja office dan jarang keluar lunch kan.

Yana faham sangat perasaan tu. Jadi Yana nak suggestkan Set Gastrik Shaklee ni yang dah terbukti berkesan kepada ramai pengguna. Ramai dah yang cuba. Daripada gastrik yang kronik

okay, sekarang jom kita tengok apa yang ada dalam Set Gastrik Shaklee ni.

  1. Esp Shaklee
Esp Shaklee. Liyana – 019-2075835

ESP Shaklee ni merupakan sumber protein yang diambil daripada kacang soya yang organik dan bermutu. Ianya adalah kacang soyang yang bebas GMO dan bebas pencemaran. ESP Shaklee ini membantu pesakit gastrik untuk berasa kenyang lebih lama dan memberikan tenaga sepanjang hari.

Lebih-lebih lagi bagi yang selalu skip makan waktu lunch atau dinner, boleh amalkan ESP Shaklee ni. Ia juga boleh diamalkan oleh ibu menyusu, ibu hamil dan kanak-kanak.

Yana memang suggest sangat untuk pesakit gastrik amalkan ESP Shaklee ni. bukan sahaja ia lebih sihat, tetapi ia juga berkhasiat dan sangat bermanfaat bagi anda yang tak sempat masak atau keluar makan.

Ia juga sangat sesuai bagi pesakit gastrik yang sedang berdiet dan dalam usaha menurunkan berat badan.

Ia mengandungi 9 jenis amino asid yang membantu membaiki sel juga.

2. Ostematrix Shaklee

Set Gastrik Shaklee. Liyana : 019-2075835

Ostematrix Shaklee ini ada sangat famous dalam kalangan pesakit gastrik. Sebab dengan mengamalkan ostematrix ni bersama ESP memang akan membantu mengurangkan masalah gastrik dan perut pedih.

Ostematrix ini mengandungi kalsium dan magnesium. Biasa Kalsium kita dalam dalam susu ataupun keju. Tapi Ostematrix Shaklee buat dalam bentuk tablet dan ia sangat baik untuk pesakit gastrik.

Selain membantu masalah gatrik, Ostematrix Shaklee ini membantu mengurangkan msalah insomnia dan sembelit. Dengan kandungan kalsiu dan magnesium, ia membantu menguatkan otot di bahagian usus. So, proses pembuangan air besar akan menjadi lebih mudah dan lancar kerana usus yang kuat.

Ia juga mengandungi Vitamin D yang membantu penyerapan kalsium.

Dan, bagi sesiapa yang ada masalah gastrik, ini memang produk utama selapa ESP anda kena amalkan.

Dapatkan Set Gastrik Shaklee daripada Pengedar Shaklee yang berpengalaman dan mahir tentang produk. Supaya, Pengedar tersebut boleh bantu anda untuk mendapatkan konsultansi dan guide cara makan vitamin yang betul

Yana merupakan Pengedar Shaklee yang dibimbing oleh doktor dan pakar nutrisi yang berpengalaman. Yana sering hadir ke seminar penerangan produk, seminar bersama doktor-doktor pakar tempatan mahupun luar negara, untuk memantapkan lagi kefahaman saya tentang isu kesihatan. Lebih-lebih lagi sekarang banyak berlaku salah faha dalam ilmu kesihatan. Maka, Yana mengambil peluang untuk belajar secara langsung bersama para doktor.

Kepada anda yang nak dapatkan Set Gastrik ini, boleh dapatkan daripada Yana di talian, 019-2075835. Supaya Yana boleh guide anda untuk makan Shaklee dengan cara yang betul.

Jangan lupa, Hubungi Liyana di talian 019-2075835

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *