Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Minuman Pengganti Makanan Shaklee. Cinch Shake Shaklee. Cara mengawal selera makan dengan minuman pengganti makan yang mengenyangkan.


Meal Replacement Shaklee – Liyana : 019-2075835

Bila tengok Mat saleh minum minuman yang diorang kata sebagai meal replacement, mesti kita pun tengin juga nak minum kan ? yelah. Bukan sebab trend semata, tapi kita pun nak sihat dan kurangkan makan makanan yang berat betul tak. Lagi-lagi merek ayang dalam usaha menurunkan berat badan. Memang Meal replacement ni untuk korang.

Kenapa nama dia meal replacement ?

Sebab, bila anda minum Cinch Shake ni, anda akan rasa enyang lebih lama dan bukan itu sahaja. Cinch Shake ni juga mengandungi 28 jenis Vitamin yang diperlukan oleh tubuh. Sepinggan makanan harian kita pun belum tentu lengkap semua nutrisi ini. Jadi, anda perlu ambil minuman pengganti makanan ni.

Kepada yang mempunyai masalah kencing manis atau kepada yang bimbang akan risio kencing manis, anda tak perlu risau juga kerana Cinch Shake ini tidak memudaratkan kesihatan anda dan tidak menyebabkan kencing manis jika diambil dengan cara yang betul.

Minuma Pengganti Makanan Shaklee ini mempunyai 3 perisa iaitu Latte, Chocolate dan Vanilla.

Meal Replacement Shaklee ini telah pun Sold out lebih 2 kali dalam masa 1 bulan pada Ramadhan yang lepas kerana ia membantu pada yang ingin berpuasa. Pesakit kencing manis pun kata tiada lagi maslaah menggigil dan tak tahan untuk puasa di bulan Ramadhan lepas amalkan Cinch Shake.

Jika anda ingin mendapatkan Minuman Cinch Shake atau Meal Replacement Shaklee, anda boleh menghubungi saya di talian 019-2075835.

Saya merupakan Pengedar Shaklee yang dibimbing oleh Doktor dan Pakar Nutrisi yang berpengalaman. Jadi, Saya boleh bantu anda untuk mendapatkan konsultansi yang betul dan berkesan sekiraya anda membeli daripada saya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *