Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Set Kolestrol Shaklee. Anda ada masalah Kolestrol ? Jangan risau. Set Kolestrol Shaklee ni, sangat berkesan dan selamat untuk diamalkan oleh seisi keluarga. Walaupun anda tiada masalah kolestrol, anda juga boleh mengambil set ini sebagai langkah pencegahan.

1.Omega Guard Shaklee

Set Kolestrol Shaklee. Yana : 019-2075835

Omega Guard atau minyak ikan shaklee ini memang terkenal dengan fungsinya untuk membantu mengurangkan kadar Kolestrol dalam badan dan membantu menyokong kesihatan jantung.

Omega Guard Shaklee juga mengandungi DHA yang sangat baik juga untuk kesihatan otak. Omega Guard Shaklee juga sangat baik untuk memecahkan lemak-lemak di bahagian badan. Ia juga boleh digunakan jika anda sedang dalam proses untuk menurunkan berat badan.

2. Phytocol-ST

Set Kolestrol Shaklee

Phytocol ST Shaklee memang sanagt terkenal dengan COMBO bersama Omega Guard kerana ia merupakan suplemen yang membantu untuk menyekat kolestrol jahat yang baru.

Ia membantu agar dapat menurunkan kadar kolestrol dalam tubuh. Terbaik diambil bersma Omega Guard Shaklee.

Pengedar Shaklee Yang Dibimbing Oleh Doktor & Pakar Nutrisi

Yana merupakan Pengedar Shaklee yang dibimbing oleh Doktor dan Pakar Nutrisi yang berpengalaman. So, setiap konsultansi yang Yana berikan tentang kolestrol, adalah daripada ilmu para Doktor dan Pakar Nutrisi.

Yana Sangat aktif dalam menghadiri seminar yang dianjurkan oleh Doktor Pakar dan Nutritionist agar setiap konsultansi yang Yana berikan kepada pelanggan adalah daripada maklumat yag tepat dan berkesan.

Yana Faham setiap orang yang melabur untuk mendapatkan suplemen adalah mereka nak dapat kebaikan yang terbaik daripada suplemen tersebut. Jadi jangan bimbing sebab Yana boleh bantu.

Dengan pendaftaran sebagai member Shaklee, anda layak untuk mendapatkan khidmat dan servis konsultansi daripada saya sepanjang hayat. anda juga boleh akses untuk berjumpa dan menghadiri kelas kesihatan oleh doktor-doktor dan pakar nutrisi kumpulan kami.

22 Tahun Pengalaman Menggunakan Produk Shaklee

Selain daripada bimbingan pakar, Kumpulan Yana telah menggunakan produk Shaklee sejak 22 tahun lalu. So, Yana tahu maklumat dan ilmu setiap produk. Yana sangat mahir tentang produk.

Cara makan Suplemen setiap orang berbeza walaupun suplemen yang sama. Kerana ia boleh berbeza bgai setiap keadaan orang. Dengan Pengalaman yang ada, Yana boleh bantu anda untuk tahu cara makan yang betul untuk setiap vitamin yang anda beli.

Jangan lupa, Hubungi Yana di talian 019-2075835 untuk membuat tempahan Set Hamil Shaklee anda.

Set Kolestrol Shaklee. Yana : 019-2075835

Dapatkan daripada Yana sekarang tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *