Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Harga Set Hamil Shaklee. Berapa Harga Set Hamil Shaklee ?

Ramai juga yang berminat dan tahu Harga untuk set Kehamilan Shaklee ni. Bagi sesiapa yang belum baca tentang set kehamilan Shaklee boleh baca di Sini dulu ya. Bila dah baca, mudah sikit nak faham fungsi setiap produk secara overview. Selepas pembelian, nanti Yana akan guide secara lebih mendalam cara untuk consume suplemen tu.

Harga Bagi Set Kehamilan Shaklee adalah : RM608 sahaja. Tahan sehingga 2- 3 bergantung pada cara penggunaan.

Berapa Harga Set Hamil Shaklee ?

Harga Set Hamil Shaklee adalah RM 608 Sahaja + Membership seumur hidup + Konsultansi yang berkesan sepanjang hayat.

Dengan mengambil Set kehamilan Shaklee ini, anda akan mendapat konsultansi kehamilan secara ekslusif daripa Yana. Yana dibimbing oleh Doktor dan Pakar Nutrisi yang berpengalaman.

Untuk belian ke-2 dan seterusnya, anda akan dapat beli set kehamilan Shaklee ini dengan harga ahli kerana dengan pembelian pertama, anda akan automatik berdaftar sebagai Shaklee Member.

Anda akan menikmati harga ahli yang 15-20% lebih murah daripada harga biasa. Ha, jadi rugi jika anda tak grab set Kehamilan Shaklee ni. Anda siap dapat Membeship sekali.

Dan anda akan dibimbing secara eksklusif tentang pemakanan dan pengambilan suplemen Shaklee ketika hamil.

Pengedar Shaklee Yang Dibimbing Oleh Doktor & Pakar Nutrisi

Yana merupakan Pengedar Shaklee yang dibimbing oleh Doktor dan Pakar Nutrisi yang berpengalaman. So, setiap konsultansi yang Yana berikan tentang kehamilan, adalah daripada ilmu para Doktor dan Pakar Nutrisi.

Yana Sangat aktif dalam menghadiri seminar yang dianjurkan oleh Doktor Pakar dan Nutritionist agar setiap konsultansi yang Yana berikan kepada pelanggan adalah daripada maklumat yag tepat dan berkesan.

Yana Faham setiap orang yang melabur untuk mendapatkan suplemen adalah mereka nak dapat kebaikan yang terbaik daripada suplemen tersebut. Jadi jangan bimbing sebab Yana boleh bantu.

Dengan pendaftaran sebagai member Shaklee, anda layak untuk mendapatkan khidmat dan servis konsultansi daripada saya sepanjang hayat. anda juga boleh akses untuk berjumpa dan menghadiri kelas kesihatan oleh doktor-doktor dan pakar nutrisi kumpulan kami.

22 Tahun Pengalaman Menggunakan Produk Shaklee

Selain daripada bimbingan pakar, Kumpulan Yana telah menggunakan produk Shaklee sejak 22 tahun lalu. So, Yana tahu maklumat dan ilmu setiap produk. Yana sangat mahir tentang produk.

Cara makan Suplemen setiap orang berbeza walaupun suplemen yang sama. Kerana ia boleh berbeza bgai setiap keadaan orang. Dengan Pengalaman yang ada, Yana boleh bantu anda untuk tahu cara makan yang betul untuk setiap vitamin yang anda beli.

Jangan lupa, Hubungi Yana di talian 019-2075835 untuk membuat tempahan Set Hamil Shaklee anda.

Harga Set Hamil Shaklee. Yana : 019-2075835

Dapatkan daripada Yana sekarang tau.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *