Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Vivix Shaklee Untuk Anti Aging. Malaysia dilanda fenomena Vivix Shaklee. Ramai yang suka dan berminat nak beli Vivix Shaklee. Yana pernah jumpa seorang beli sampai 50 botol Shaklee. Mesti untuk semua ahli keluarga.

Vivix Shaklee Untuk Anti Aging. Bagaimana Vivix Shaklee boleh membantu dalam melambatkan proses penuaan.

Sebelum tu, kena faham apa itu penuaan. Penuaan ini ada proses dimana badan kita menjadi tua. Proses ini terjadi kerana pegoksidaan. Kita bernafas setiap hari. Maka proses pengoksidaan berlaku. Penuaan bukan saaja akan terkesan dalam kecantikan sahaja

Penuaan boleh mendatangkan pelbagai penyakit dan kesan conytohnya :

1.Diabetis
2.Kolestrol
3.Penyakit jantung
4.Kanser
5.Kulit berkedut
6.Jeragat

Dan banyak lagi.

Jadi untuk melambatkan kesan penuaan yang berlaku akibat proses pengoksidaan ini, kita memerlukan antioksidan.

Vivix Shaklee Untuk Anti Aging adalah pilihan terbaik sebab, kandungan Revestrol dan Polifenol di dalamnya adalah kualiti dan terbaik dan sangat terkenal dengan Anti-Aging. Tiada mana-mana company boleh buat dengan menggunakan bahan yang sama kerana ia telah dipatenkan oleh Shaklee.

Hanya Shaklee sahaja yang mempunyai ramuan pati Anti Aging seperti ini. Yana akan bantu semua pembeli yang membeli Vivix direct daripada Yana untuk makan Vivix dengan cara yang betul.

Ada juga Yana pernah jumpa yang makan Vivix tapi kurang dapat kesan. Rupanya mereka beli dengan seller yang tak beri consultation selepas jual beli. Touch and Go sahaja.

Yana dah bantu ramai orang makan Vivix dengan betul.

Yana merupakan pengedar Shaklee yang dibimbing oleh doktor dan pakar nutrisi yang berpengalaman. Team kami juga dah 22 tahun berpengalaman mengamalkan produk Shaklee. Ha, jangan tak tahu yang Shaklee dah bertapak di Malaysia dah 25 tahun dah. Cuma di dunia, ia dah wujud 100 tahun.

Jika produk shaklee tidak bagus, manakan ia boleh bertahan sebegitu lama kan? Ia bukan sahaja bertahan lama tapi ia juga sangat popular di US.

Harini pun team Superstars ada kelas bersama dengan Dr Hafiz untuk menuntut ilmu tentang kaedah detoks yang betul.

Vivix Shaklee

Bagi yng nak dapatkan Vivix, untuk mak ayah atau untuk diri sendiri, anak, suami ke boleh terus contact Yana. Sebab Yana boleh bagi consultation yang berkesan sebab dapat bimbingan daripada pakar nutrisi.

Wasap : http://www.wasap.my/+60192075835/Shaklee

Facebook : https://www.facebook.com/liyana.zahirah.9275

Instagram : @liyanashakleebeauty

Blog : https://www.pengedarshakleeliyana.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *