Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Set Gout Shaklee. Cara mengatasi masalah Gout dengan ikhtiar Shaklee. Ramai yang cuba Set Gout ni. Sangat mampu milik dan berkesan. Yelah, kadang-kadang kita berhabis banyak dengan suplemen yang murah tapi tak berkesan malah mungkin mendatangkan kesan sampingan.

Tapi dengan Shaklee. Harga mampu milik. Dan ia berkesan InsyaAllah. Ramai kawan-kawan mama Yana di kampung dah cuba atas rekomendasi mama. Yelah biasa kan orang tua ada gout.

Dan sekarang diorang kata memang dah takde kena serangan gout lagi dah.

Jom kita tengok apa itu Set Gout daripada Shaklee ni ?

Set Gout Shaklee : Yana -019-2075835

Antara suplemen yang ada dalam set gout Shaklee adalah Omega Guard. Omega Guard merupakan minyak ikan yang sangat terkenal dengan fungsinya sebagai anti-radang. Ia menjadi pelincir semulajadi di bahagian sendi-sendi kita. Kalau anda mengalami masalh gout, memang Omega Guard merupakan salah satu benda penting untuk anda cuba tau.

Set Gout Shaklee : Yana – 019-2075835

Seterusnya, adalah Alfalfa Shaklee yang sangat terkenal dengan 1001 manfaat yang terkandung di dalamnya. Ia bersifat alkali dan mampu meneutralkan kandung asid urik yang menyerang sendi-sendi pesakit gout. Ini kerana, pokok alfalfa mempunyai akar mejalar jauh ke dalam tanah sehingga ada yang menemui sehingga 3 kaki jauhnya. dengan itu, pokok alfalfa boleh menyerap sebanyak mungkin nutrien daripada tanah.

Collagen Powder Shaklee. Ya. Ini lah yang menjadi kegemaran ibu ayah kita atuk nenek kita. Jangan ingat kolagen hanya untuk kecantikan ya. Tetapi kolagen sangat penting untuk sakit-sendi. Ia seri menjadi kegemaran ramai terutama yang lebih berusia semasa ingin menunaikan haji atau umrah. Kerana aktiviti kita menunaikan ibadah haji dan umrah sangat padat dan memerlukan tenaga yang banyak untuk bergerak

Kebiasaannya orang yang lebih berusia akan lebih merasai kesakitan di bahagian sendi kerana berkurangnya kolagen dalam badan mereka. Kolagen ini akan membantu pesakit gout mengurangkan kesakitan dan menambah kolagen semulajadi badan.

Jika anda ingin mendapatkan Set Gout Shaklee ini, Anda mesti dapatkan ia daripada saya. Kerana Saya merupakan pengedar shaklee yang aktif dan sangat berpengatahuan tentang produk dan kesihatan. Saya dibimbing oleh dotor dan pakar Nutrisi yang berpengalaman.

Saya sangat aktif dalam mengahadiri seminar bersama dengan saintis dan doktor tempatan mahupun luar negara. Jadi, saya boleh guide dan berikan konsultansi kepada anda untuk makan Set Gout dengan cara yang betul.

ini kerana, setiap orang cara pengambilan suplemennya tidak sama. Dan saya akan bantu dan consult semua pelanggan saya dengan berkesan.

Boleh hubungi saya di talian 019-2075835

Wasap : http://www.wasap.my/+60192075835/Shaklee

Facebook : https://www.facebook.com/liyana.zahirah.9275

Instagram : @liyanashakleebeauty

Blog : https://www.pengedarshakleeliyana.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *