Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Bisnes Untuk Suri Rumah. Bisnes Paling Laris 2019.

Assalamualaikum semua. Yana disini. Okay harini instead of nak cakap tentang produk Shaklee, Yana nak cakap tentang peluang bisnes Shaklee.

Bisnes Untuk Suri Rumah : Hubungi Yana di talian 019-2075835

First of all, Kenapa Yana cakap ia sangat sesuai untuk suri rumah ? Okay jom, Let me explain.

1.Mempunyai Sistem Yang Kukuh

Shaklee mempunyai satu sistem yang sangat kukuh dan telah dipaten. Bukan sahaja dari segi bonus tapi juga daipada segi pengurusan barangan pelanggan. Jika anda tidak mahu memegang stok sendiri, anda hanya perlu membuat pesanan melalui sistem dan ia akan sampai terus kepada pelanggan anda.

Ya , Ia seperti sistem dropship. Tetapi jika sistem agent dropship, komisyen mereka berbeza. Komisyen dropship adalah paling kecil. Kebiasaannya RM 5-10 setiap barang. Tapi dalam Shaklee, sama ada anda memegang stok atau tidak, senior atau junior dalam bisnes Shaklee, anda akan tetap menerima komisyen yang sama. Menarik bukan. Sistem sebegini membantu setiap pengedar tidak terniaya oleh mana-mana pihak.

2. Bonus yang lumayan

Bisnes Untuk Suri Rumah

Dalam Shaklee, anda bukan sahaj mendapat keuntungan dari segi komisyen, tetapi anda bakal mendapat bonus yang lumayan.

-Net Bonus (Hasil Jualan)
-Bonus kereta (Jika capai target)
-Leadership bonus
-Infinity bonus
-Reward Umrah/trip percutian

Ramai dah yang dah berjaya menikmati percutian dan umrah pada sesi yang lepas. Pada tahun ni, Semua distributor shaklee yang layak, akan pergi ke Us/Umrah dan juga Bangkok. Ia merupakan penginapan mewan. Dan anda boleh juga bawa keluarga anda.

Takkan tak teringin hadiahkan mak dan ayah kita dengan pakej umrah first class dengan hasil usaha bisnes kita kan ?

3.Coaching dan Support team

Bisnes Untuk Suri Rumah : Saya bersama dengan 2 orang otai dalam bisnes Shaklee. Yang berniqab dah 6 tahun dalam bisnes Shaklee. Yang bertudung krim dah 10 tahun dengan bisnes shaklee.

Ini adalah salah satu sebab kenapa saya bertahan lama dalam Bisnes Shaklee. Percaya atau tidak, salah seorang otai bisnes Shaklee, sudah beada dalam bisnes Shaklee selama 20 tahun. Selepas anda mula join Bisnes Shaklee ni, Pasti anda akan berjumpa dngan mereka. Ya 20 tahun berbisnes Shaklee. Jatuh bangun dengan Shaklee.

Support team yang sangat membantu. Memabntu bukan sahaj beri energi positif tapi dari segi ilmu produk, kesihatan sampailah marketing yang berkesan.

Jika anda nak mendapatkan coaching atau mendaftar sebagai salah seorang bisnes partner Shaklee team saya, Anda boleh hubungi Saya di talian 019-2075835.

Bagi yang tinggal di kawasan lembah klang, kita boleh set up perjumpaan untuk coaching dan perjumpaan santai di branch Shakleee.

Branch Shaklee ada di Cheras, Sunway Velocity. Hq terletak di bandar Sunway. Kita boleh berjumpa disana sambil boleh tour melihat produk-produk shaklee yang ada.

Bisnes Untuk Suri Rumah.

One thought on “Bisnes Untuk Suri Rumah : Bisnes Paling Laris 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *