Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Vivix Shaklee Untuk Luka Dalaman. Cara mempercepat penyembuhan luka. Boleh digunakan untuk apa jua jenis luka.

Vivix Shaklee Untuk Luka Dalaman

Vivix Shaklee ni, memang sangat terkenal dengan fungsinya yang pelbagai termasuklah membantu dalam penyembuhan luka dalaman. Sebab, Vivix ni high in antioksiadan.

Vivix Shaklee Untuk Luka Dalaman

Memang kalau orang yang accident atau baru lepas operation or even luka sebab buasir ke apa, memang kena ambil Vivix Shaklee Untuk Luka Dalaman ni supaya Luka dan pendarahan dapat cepat terhenti.

Memang ramai juga yang ambil Vivix Shaklee ni masa pantang. Yelah kadang-kadang Yana tengok orang post panggil confinement lady sampai bayar ribu-ribu. Tak salah pun. Okay je.

That is how someone reward themself. Tapi bagi yang nak try dengan suplemen Vivix Shaklee ni, korang boleh try juga. sebab dengan pengamalan yang betul setiap hari, baby yang tengah menyusu pun boleh dapat manfaat tau.

Untuk masalah luka dalam, korang kena contact yana untuk dapat bimbingan tentang Cara makan Vivix Shaklee yang betul. Because, kita kena tengok juga severity atau keterukan luka tu.

Adakah luka luaran atau luka dalam. Pendarahan teruk ke tak. And apa punca dia. Itu paling penting

Kita kena kenalpasti masalah then baru seek for solution kan. Betul tak ?

So korang kena contact Yana, Yana akan guide lah macam mana nak guna Vivix Shaklee untuk masalah yang korang hadapi.

Sebab kan setiap orang ambil Vivix untuk tujuan berbeza. walaupun untuk luka dalaman, kadang-kadang luka dalaman setiap orang lain-lain. ada yang sebab buasir. Ada yang buasir tapi tiada pendarahan and ada yang ada.

Ada yang luka bersalin. Luka operation.

Luka accident. Banyak. Kalau nak cerita semua kat sini memang agak panjang dan complex. So, kita boleh straight to the point pada masalah korang di wasap. Senang sebab Yana boleh confront korang one to one.

Korang jangan lupa contact yana thru wasap ya. Atau kalau nak call pun boleh. No problem.

Sebab apa kena cari Yana ?

Yana Dibimbing oleh Doktor dan Pakar Nutrisi yang berpengalaman. Dan Yana juga ada team yang berpengalaman makan Shaklee selama 22 tahun. So, consultation Yana memang takkan lari daripada landasan ilmu InsyaAllah. Memang Yana ada group customer yang memang makan vivix jugak untuk macam-macam masalah.

Wasap : http://www.wasap.my/+60192075835/Shaklee

Facebook : https://www.facebook.com/liyana.zahirah.9275

Instagram : @liyanashakleebeauty

Blog : https://www.pengedarshakleeliyana.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *