Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Cara Atasi Rambut Gugur. Kurangkan Masalah Rambut Gugur Untuk Lelaki dan Perempuan. Cara Rawat Masalah Rambut Nipis Akibat Gugur.

Cara Atasi Rambut Gugur : 019-2075835

Anda ada masalah rambut gugur? Kak liyana harap korang tak putus asa untuk ikhtiar masalah rambut gugur ni.

Memang ramai sangat yang mengalami masalah yang sama. Punca utama mestilah sebab pemakanan kita. Adapun lain-lain punca boleh jadi faktor stres dan juga rutin penjagaan rambut kita.

Harini kak liyana nak share dengan korang suplemen yang memang boleh bantu masalah rambut gugur dengan syarat anda mesti disiplin dan konsisten.

Ada rambut gugur ni memang tak best. Sebab apa ? Rambut kita jadi menipis. Lantai selalu bertebaran dengan rambut yang gugur. Dan bila sikat rambut. Selalu ada rambut gugur yang tertinggal di sikat tu.

So kita tak nak lah kan. kita nak rambut lebat, lembut hitam bersinar tanpa gugur kann.

So, kat sini, kak liyana nak suggest lah untuk korang yang nak rawat masalah rambut gugur ni. Jom tengok cadangan suplemen yang kak liyanan nak suggest.

Cara Atasi Rambut Gugur : Cadangan Suplemen

(1) ESP

Esp Shaklee ni adalah sumber protein yang boleh bantu kuatkan akar rambut. Biasa diamalkan oleh ibu-ibu mengandung. Anak yang lahir tu biasanya kulit bersih. Besar sikit tumbuh rambut cantik dan kuat.

Sama juga dengan orang dewasa. Amalkan Esp ni insyaAllah memang rambut kuat hitam dan sihat.

(2) Zinc

Zinc ni memang terkenal untuk menyihatkan rambut, menguatkan rambut, mencantikkan kulit. Kalau nak rambut sihatdan cantik serta tak gugur amalkan 2 suplemen ni.

ZINC + ESP = Rambut Gugur Tiada Lagi

Hubungi kak liyana di talian : 019-2075835

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *