Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Tips kawal kolestrol di musim raya. Tips menegelakkan terkena serangan kencing manis di hari raya. Kolestrol jahat bahaya untuk jantung.

Musim raya adalah musim paling ramai orang terkena serangan kolestrol. Menurut doktor-doktor tempatan, Pada musim perayaan aidilfitri ini, memang ramai sangat pesakit yang akan berkunjung ke hospital sama ada yang memang sudah sedia mempunyai tahap kolestrol tinggi dan yang baru sahaja di sahkan dengan maslah kolestrol.

Jika zaman mak ayah kita dahulu, penyakit kolestrol ini hanya akan terkena pada orang-orang tua sahaja.

Padanlah, kerana ia adalah penyakit penuaan. Kebanyakan yang kena adalah orang-orang yang sudah mencecah umur 40-an.

Kalau kita nak kawal kolestrol dengan pemakan yang kita makan hari-hari sahaja, memang susah. Kerana pemakanan kita orang Malaysia ni, faham-faham saja lah.

Berlemak, bergoreng dan manis-manis.

Memang agak susah kalau kita hanya harapkan pemakanan dan exercise sahaja.

Kena ada bantuan daripada Suplemen yang Selamat dan Berkesan untuk bantu.

Okay, jom kita lihat, suplemen apa yang boleh bantu masalah Kolestrol.

Bagi yang nak mencegah masalah kolestrol daripada peringkat awal, boleh amalkan suplemen di bawah. Saya hanya tunjuk suplemen sahaja. Untuk pastikan ia berkesan, boleh hubungi saya kerana ada cara untuk makan semua suplemen di bawah untuk dapat kesan yang diingini.

(1) Omega Guard

Minyak ikan secara umumnya memang sanagt membantu untuk mengawal kadar kolestrol di salur darah. Minyak ikan juga memang terkenal dengan kemampuannya sebagai anti keradangan.

Salur darah kita Allah jadikan dindingnya licin. Sepatutnya, memang takde apa yang boleh melekat dan tersangkut di salur darah termasuklah KOLESTROL JAHAT. Tetapi kerana kerosakan pada salur darah menyebabkan ia menjadi kasar dan KOLSTROL JAHAT boleh melekat.

Dalam Shaklee, kita ada minyak ikan iaitu dikenali sebagai Omega Guard. Dengan minyak ikan tulen dengan kepekatan paling tinggi di dunia.

Omega Guard Shaklee Petaling Jaya. 019-2075835

Jadi Omega Guard ini sangat penting untuk diamalkan. Bukan sahaja di musim raya, tetapi setiap hari.

(2) Phytocol-ST

Phytocol-ST ni pula memamg suplemen khas untuk membantu masalah kolestrol. Memang bagus dimakan lebi-lebih lagi bagi yang dah sedia ada masalah kolestrol.

(3) Vivix

Minuman pekatan jus antioksidan, Vivix ini mampu membantu lebih 36 jenis masalah penyakit. Termasuklah masalah kolestrol dengan cara penggunaan yang betul. Memang dah ramai sangat dah berjaya pulih daripada pelbagai isu kesihatan dengan ikhtiar daripada Vivix.

Vivix ni, adalah suplemen yang perlu ditambah lebih-lebi lagi oleh orang yang memang dah sedia ada masalah kolestrol mahupun di peringkat pencegahan.

Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan Set Kolestrol ini, boleh hubungi saya di talian 019-2075835.

Pengedar Shaklee 22 Tahun Pengalaman

Set Kolestrol Shaklee Petaling Jaya : 019-2075835

Saya merupakan pengedar Shaklee berpengalaman selama 22 tahun bersama produk Shaklee. Jadi, saya sangat mahir dengan produk Shaklee. Saya juga boleh bantu anda adjust produk yang sesuai untuk anda kerana dengan pengalaman saya, saya sangat mahir tentang ilmu produk

Pengedar Shaklee Dibimbing Oleh Doktor & Pakar Nutrisi

TIPS KAWAL KOLESTROL MUSIM RAYA : 019-2075835

Saya juga merupakan pengedar Shaklee yang dibimbing oleh Doktor Pakar dan Pakar Nutrisi yang berpengalaman. Saya sangat aktif menghadir seminar-seminar yang dianjurkan oleh para doktor, saintis dan pakar nutrisi yang berpengalaman.

Dengan ilmu yang saya ada, saya boleh bantu anda untuk mendapatkan produk bersama dengan konsultansi berkesan. Supaya, anda makan Shaklee, anda dapat kesan.

Cara makan Shaklee yang betul akan beri kesan yang efisyen dan efektif kepada anda.

Hubungi saya, kak liyana ditalian 019-2075835

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *