Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Cara Kurangkan Ketagihan Merokok. Cara berhenti merokok secara natural, selamat dan berkesan.

Memang ramai kan, di luar sana orang yang memang teringin nak berhenti merokok.

Nak berhenti merokok memang senang, tapi kalau nak berhenti selamanya memang susah sebab ada KETAGIHAN. Ketagihan ni kalau kita nak hentikan dia memang kena ada bantuan suplemen. Memang kena ada.

Sebab kena ubah neuron pathway. Sebab bila dah biasa meroko, otak kita atau self image kita akan baca, oo xde rokok, kena da rokok. Dan ia trigger keinginan kita untuk cari rokok. Memang kena ada suplemen untuk bantu

Jika kita lihat, hari ini rokok merupakan punca kepada banyak penyakit. Dan rokok juga adalah punca anda menjadi tua sebelum usia.

Tahukah anda, bahawa satu batang rokok mampu memusnahkan 50-100mg vitamin C ?Sudahlah badan manusia sangat memerlukan vitamin C untuk kehidupan harian, dan badan kita pula tidak boleh menghasilkan sendiri Vitamin C itu. Kita musnahkan pula Vitamin C yang diperlukan tubuh dengan tabiat merokok.

Bagi anda yang sedang berikhtiar untuk mengurangkan ketagihan merokok, Saya aada penyelesaian untuk anda. Apa yang penting, anda pelukan keazaman yang tinggi, motivasi yang tinggi untuk anda betul-betul berhenti merokok.

Ingatkan kesihatan anda yang sangat berharga itu dan juga orang-orang yang anda sayangi. Insyaallah, dengan ikhtiar ini, ia mampu membantu anda mengurangkan ketagihan merokok

Vivix ini adalah jus pekatan yang mengandungi antioksidan yang sangat tinggi. Ia juga membantu mengawal kerosakan sel yang berlaku setiap hari dalam tubuh kita.

CARA KURANGKAN KETAGIHAN MEROKOK DENGAN VIVIX : 019-2075835

Sebenarnya dalam Shaklee, ada suplemen yang boleh membantu anda untuk mengurangkan ketagihan merokok. Iaitu VIVIX.

TERJUAL LEBIH 1 JUTA BOTOL DI US

Hubungi saya, dan saya akan memberi kan servis konsultansi terbaik sehingga dapat bantu selesaikan masalah anda. Jika anda dapatkan daripada saya, saya akan bantu and acara makan suplemen xdengan betul. Ramai yang saya jumpa, mereka mengadu makan suplemen tapi tak jadi. Lepastu salahkan suplemen x bagus dan tak sesuai. Sebenarnya kadang-kadang cara kita makan tu salah. Dengan cara dan pengambilan dos yang tepat, ia semestinya mampu memberikan kesan baik dalam diri anda

CARA KURANGKAN KETAGIHAN MEROKOK DENGAN VIVIX : 019-2075835

Saya merupakan Pengedar Shaklee profesional yang boleh bantu anda consult cara makan Shaklee dengan berkesan sampai anda boleh berhenti merokok. Hentikan ketagihan merokok. 

Boleh hubungi saya, saya akan menyediakan servis konsultansi sepanjang tempoh anda berdaftar dan membeli dengan saya iaitu seumur hidup

Jangan lupa hubungi : 019-2075835

CARA KURANGKAN KETAGIHAN MEROKOK DENGAN VIVIX : 019-2075835

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *