Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Cara Hilangkan Kejang Kaki waktu malam. Cara atasi kaki cramp ketika tidur/memandu/cuaca sejuk. Cara atasi masalah simpul biawak/tarik mengkarung. Cara elak cramp ketika hamil.

Selalu tak anda alami masalah kaki kejang pada waktu malam atau semasa tengah tidur ?Ada yang panggil simpul biawak, tarik mengkarung. Basically ia adalah cramp atau kejang kaki. Ya Allah. Sakit kan ?

Saya kena Leg Cramp atau kejang kaki ni masa zaman sekolah. Tiba-tiba waktu malam rasa sakit sangat. Tengah tidur. Disebabkan first time kena so, memang rasa terkejut. Dulu mesti ada kena juga sekali sekala.

Bila kita kena kejang kaki waktu malam, kita akan kata oo biasalah banyak berjalan harini. penat sikit harini. dan sebagainya.

Sebenarnya ada cara untuk kita hilangkan kejang kaki waktu malam ni. Atau kejang semasa melakukan aktiviti.

Bila Biasanya Kaki Kejang ?

>>Waktu malam/sedang tidur
>>Wanita mengandung
>>Wanita selepas melahirkan
>>Atlet
>>orang yang aktif seharian
>>orang tua

Sebenarnya, ada cara hilangkan kejang kaki waktu malam.

Cara Hilangkan Kejang Kaki

Sebenarnya, punca kaki kita selalu rasa kejang adalah :

>>Kekurangan bendalir dalam badan
>>Kurang Vitamin yang diperlukan untuk otot
>>Aliran darah tidak lancar
>>Otot kita berada dalam keadaan tegang

Baik, semua ini dapat diselesaikan dengan pengambilan vitamin dan suplemen yang betul. Amalkan makan OSTEMATRIX, InsyaAllah memang berkesan. Sebab di dalamnya ada Kalsium dan Magnesium yang memang menjadi keperluan badan.

Saya pernah tulis tentang kelebihan Ostematrix, Boleh baca artikel di bawah :

>>Ostematrrix untuk siapa
>>Kelebihan Ostematrix
>>Harga OStematrix
>>Senarai Harga Produk Shaklee

Jika kita orang yang selalu mengalami dehidrasi sebab faktor aktiviti harian dan sebagainya, boleh tambah lagi minuman isotonik.

Tapi, ada cara tau nak consume an makan produk Shaklee ni. Kalau anda beli saya, saya merupakan pengedar Shaklee yang sangat berpengalaman

Saya bersama team yang dah berpengalaman kukuh selama 22 tahun makan prosuk Shaklee. So, saya sangat mahir untuk adjust dan ajar anda cara makan yang betul supaya PASTI berkesan.

Ada yang claim makan produk Shaklee yang dia beli daripada orang lain, kurang berkesan. Dia tak rasa perubahan. Bila tanya sebab apa, rupanya cara makan salah. Sebab tu tak berkesan.

Bila saya adjust semula baru nampak hasil.

Saya juga pengedar Shaklee yang dibimbing oleh doktor dan pakar nutrisi yang berpengalaman. Jadi saya memang sagat mahir tentang ilmu produk. Kalau nak tanya pasal semua produk Shaklee tu, saya boleh cerita bukan sahaja fungsi tapi macam man ia bekerja dlam badan.

So hubungi saya, liyana 019-2075835.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *