Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Apa itu Vivix Shaklee ? Kebaikan Vivix Shaklee. Fungsi Vivix Shaklee. Testimoni Vivix Shaklee. Antioksidan terbaik dunia.

Assalamualaikum semua.

Vivix Shaklee : Apa itu Vivix ? – 019-2075835
Vivix Shaklee. Vivix Shaklee MUrah. Vivix Shakle Rawang. Vivix Shaklee Petaling Jaya.

Mesti ramai yang tertanya-tanya kan, apa itu Vivix Shaklee. Sebab VIvix ni memang terkenal dengan Pati Antioksidan Terbaik. Sebab tu, orang sebut-sebut.

Kalau ada yang belum tahu, kak liyana akan explain sekarang.

Apa itu Vivix Shaklee ?

Vivix Shaklee adalah minuman botanikal yang mengandungi kepekatan Revestrol dan Polyphenol yang tinggi.

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan secara semulajadi.

Vivix Shaklee ni adalah Jus Pekatan Antioksidan yang sangat tinggi. Vivix Shaklee memang terkenal boleh bantu mengoptimumkan tahap kesihatan dan membantu anda untuk meningkatkan tahap kesihatan sekarang.

First of all, jom kita tengok dulu apa kandungan Vivix Shaklee ni.

Apa yang terkandung dalam Vivix ?

Basically, Vvix Shaklee mengandungi antioksidan daripada, Revestrol dan Polifenol.

Revestrol dan Polifenol yang terkandung dalam Vivix Shaklee merupakan kualiti terbaik yang diekstrak daripad bahan-bahan berikut :

  1. Muscadine Grape

Muscadine Grape atau Anggur spesis Muskadin ini dibuktikan oleh sains bahawa ia memunyai khasiat antioksidan yang sangat tinggi.

Kandungan Anggur Muskadin inimembantu detoks badan anda sehingga ke tempat paling complex dalam tbuh iaitu sel dan DNA.

Sesiapa ada masalah kulit sebab pakai skincare viral dan kulit rosak akibat merkuri boleh amalkan Vivix. Hubungi saya untuk tahu cara makan yang betul

Because, sepesisnya yang mengandungi lebih kromosom berbanding anggur spesis lain.

Kulitnya lebih tebal dan liat.

Above all of that, Shaklee memilih buah yang terbaik, organik dan bebas pencemaran.

So, anda akan dapat khasiat terbaik dalam VIvix.

2. Purple Carrot

Lobak ungu ini juga merupakan antara bahan utama dalam Vivix.

Tahukah anda bahawa warna asal untuk lobak adalah ungu dan putih sahaja.

Warna selalin dari ungu dan putih adalah lobak yang sudak di ubah genetiknya. Atau erti lain, ia merupakan lobak yang sudah mutan.

So, dalam Shaklee, anda mendapat khasiat lobak yang organik dan kualiti terbaik sekali.

Purple carrot merupakan agent anti-cancer yang sangat baik untuk cegah sel kanser

3. Japanese Knotweed

Inflamasi yang berlaku dalam badan kita menyebabkan salur darah menjadi rosak. KEsan daripada inflamasi dalaman, akan menyebabkan Kolestrol, Hypertension, Kanser dan banyak lagi penyakit.

Kandungan JApanese Knoweed dalam Vivix Shaklee, mampu meredakn inflamasi dalaman. KIta tak nampak apa yang terjadi dalam badan kita. Ia juga dapat mencegah penyakit cancer dan menyingkirkan lemak-lemak yang bahaya.

So, amalkan Vivix untuk memastikan tahap kesihatan kita sentiasa terbaik.

4. European Elderberry

European Elderberry ini merupakan IMMUNE BOOSTER.

Ia membantu menguatkan sistem imun dalam badan kita. Dengan sistem imun yang kuat, kita akan menjadi awet muda. 10 tahun lebih muda

Tidak mudah kena Penyakit. Dan mengelakkan sel kanser daripada merebak dan aktif.

Apakah Maanfat Vivix Yang Terbukti Keberkesananya?

Vivix Shaklee ini bukan sahaja boleh bantu anda menjadi cantik dan 10 tahun lebih muda. Also,

JANTUNG, HATI & DARAH.

[1] Menurunkan tekanan darah,
[2] Mengawal paras gula, bantu pesakit diabetes,
[3] Mencegah & kurangkan strok,
[4] Membantu pesakit jantung,
[5] Mengurangkan lemak dalam darah,
[6] Mengurangkan asma dan alergi
[7] Kesihatan sel

KANSER & TUMOR

[1] Melawan & mencegah kanser
[2] Anti keradangan
[3] Halang pertumbuhan tumor
[4] Membantu pulihkan sel rosak akibat kimoterapi

KESIHATAN SEKSUAL & HORMON

[1] meningkatkan tenaga
[2] meningkatkan hubungan intim
[3] meningkatkan kualiti dan kuantiti sperma
[4] meningkatkan kesihatan prostat
[5] menstabilkan hormon estrogen
[6] membantu masalah mati pucuk

KESIHATAN EMOSI & OTAK

[1] anti-depresi
[2] Menguatkan ingatan
[3] Mencegah Alzheimer
[4] Membantu imsomnia

MATA, RAMBUT & TULANG

[1] Menguatkan tulang
[2] Bantu pulihkan arthritis
[3] Memperbaikki glaucoma & rabun
[4] Mengurangkan rambut uban dan keguguran rambut

ANTI-PENUAAN & KECANTIKAN

[1] Meningkatkan tenaga
[2] Memutih & mengurangkan pigmentasi
[3] Melambatkan penuaan
[4] Mengurangkan tanda penuaan dan kedut
[5] Memberikan kulit yang lebih tegang & gebu

KHAS

[1] perokok


Vivix Shaklee Terbukti Berkesan

Vivix Shaklee telah terbukti berkesan dalam mebantu ramai orang dalam pelbagai isu kesihatan. Antaranya :

1. Pasangan yang telah lama menunggu zuriat akhirnya mendapat zuriat
asbab ikhtiar dengan Shaklee dengan cara yang betul

2. Pesakit kanser yang kembali sembuh selepas mengamalkan Vivix

3. Pesakit stok yang lumpuh dan kembali boleh bergerak sedikit demi
sedikit setelah konsisten amalkan Vivix.

4. Pesakit buah pinggang yang menjalani dialisis mengatakan beliau lebih
bertenga selepas amalkan vivix

Pengedar Vivix Shaklee Berpengalaman 22 Tahun

Kerana pengalman yang sangat lama bersama produk-produk Shaklee, saya mampu bantu anda selesaikan isu kesihatan anda dengan memberikan servis konsultasi yang terbaik. Kadang-kadang kita makan produk bagus tapi tak erkesan kerana cara makan yang salah. JAdi saya di sini akan bantu anda makan shaklee dengan betul

Saya merupakan pengedar Vivix yang berpengalaman dan sentiasa beri consultation yang berkesan untuk semua pelanggan saya. Saya bukan penjual yang bersikap ‘touch n go’ sahaja. Saya merupakan pengedar yang akan consult anda sehingga masalah anda selesai.

Ramai pengguna yang saya dah bantu. Antaranya pesakit gout yang dah 15 tahu menderita Gout. Pasa yang baru berkahwin dan ingin ikhtiar zuriat dan optimumkan kesihatan suami isteri.

Pengedar Vivix : Dibimbing Oleh Doktor dan Pakar Nutrisi Berpengalaman

Saya dibimbing secara terus oleh doktor-doktor dan juga pakar nutrisi yang berpengalaman dalam bidang masing-masing.

Saya kerap menghadiri seminar-seminar yang dianjurkan oleh doktor-doktor pakar berkenaan dengan pelbagai isu seperti seminar tentang KANSER, ECZEMA, DETOX, dan banyak lagi.

Dengan ilmu yang saya ada, saya dapat bantu anda untuk menggunakan produk Shaklee dengan lebih berkesan.

Anda nak dapatkan Vivix dengan harga yang jauh lebih murah ?

Hubungi saya, LIyana di talian 019-2075835. Anda boleh call/whatsapp saya untuk respon yang lebih pantas. Saya akan assist anda untuk membantu selesaikan masalah anda. InsyaAllah !

15 thoughts on “Vivix Shaklee : Apa itu Vivix Shaklee ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *