Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Bisnes Online Terbaik. Kelebihan Bisnes Shaklee. Cara mendirikan bisnes Shaklee. Cara buat duit sebelum raya. Cara buat pasif income. Cara buat side income untuk student, suri rumah dan yang berkerjaya.

KELEBIHAN BINES SHAKLEE

1)Modal yang rendah dan tiada risiko kerugian


KELEBIHAN BISNES SHAKLEE, CARA MEMULAKAN BISNES SHAKLEE.

Bisnes Shaklee, saya bermula dengan zero modal. Hanya bayar RM65 je untuk pendaftaran keahlian seumur hidup. Seumur hidup tau bukan sebulan sekali. Dan dengan RM 65, kita dapat seua kelebihan yang Shaklee tawarkan iaitu.

– Produk kesihatan bertaraf dunia dengan harga murah
PELUANG MENDIRIKAN BISNES SHAKLEE

Bagi yang tak mampu simpan stok, anda jangan rasa terbeban. Sebab anda tak perlu order dan simpan stok sampai beratus dan beribu ringgit.

2) Produk yang selamat, berkualiti dan Halal

Produk Shaklee, diperbuat daripada bahan semula jadi yang bukan sahaja selamat dan bersih, tetapi ianya adalah daripada bahansemula jadi paling berkualiti dan organik


KELEBIHAN BISNES SHAKLEE, CARA MEMULAKAN BISNES SHAKLEE.

Di US tiada JAKIM, jadi ISA adalah badan yang mengesahkan produk halal di US dan ISA diiktiraf oleh JAKIM.

3) Syarikat yang sudah berdiri kukuh selama lebih 60 tahun.


KELEBIHAN BISNES SHAKLEE, CARA MEMULAKAN BISNES SHAKLEE.

Syarikat Shaklee telah wujud selama 60 tahun dan telah berdiri dengan kukuh. Kalau produknya tiada demand yang tinggi dan berterusan daripada orang ramai, mana mungkin ia dapat bertahan selama itu.

Shaklee bukan syarikat yang buat produk-produk trending. Yang hangat sekejap, habis musim agen pun kalut nak habis kan stok. Shaklee mengeluarkan produk yang diperlukan sentiasa iaitu produk kesihatan yang mempunyai kajian dan landmark study yang sangat kukuh. Dipantau dan dikaji oleh saintis yang dah 40 tahun pengalaman, bukan 4 tahun pengalaman.

Sayarikat Shaklee, mampu upah saintis yang sangat mahal dan berpengalaman untuk menghasilkan produk yang berkualiti tinggi dan sentiasa selamat.

Satu fakta penting anda kena tahu, produk Shaklee ni, lebih lama daripada syarikat Shaklee. Dr Shaklee buat Vitamin pertama di dunia 40 tahun sebelum menubuhkan syarikatnya. Dia bagi keluarga, pesakit, jiran-jiran dia guna produk tu, kemudian mula jual kecil-kecilan dan setelah 40 tahun terbukti berkesan dan selamat digunakan, barulah Syarikat Shaklee ditubuhkan.

4)Demand sentiasa tinggi

Bayangkan Syarikat yang sudah bertahan begitu lama, pasti ia sentiasa ada demand yang bukan biasa-biasa, tetapi demand yang sangat tinggi setiap masa.


KELEBIHAN BISNES SHAKLEE, CARA MEMULAKAN BISNES SHAKLEE.

Produk yang berkualiti, orang akan repeat order dan menjadi pengguna setia. Bahkan dalam team saya sendiri, ada yang berpengalaman menggunakan produk Shaklee selama lebih 21 tahun lamanya. iaitu sejak tahun 1996.

Les wong yang merupakan seorang saintis berpengalaman daripada US telah mengamalkan produk Shaklee lebih 40 tahun.

KELEBIHAN BISNES SHAKLEE, CARA MEMULAKAN BISNES SHAKLEE.

Jadi, anda jangan tunggu lagi, Boleh hubungi saya untuk memulakan bisnes Shaklee bersama team saya. Team kami mempunyai pengalaman menggunakan produk Shaklee selama lebih 21 tahun. Dengan pengalaman ini, saya sangat mahir untuk membantu anda memilih produk yang sesuai.

Dibimbing oleh pakar nutrisi dan doktor yang berpengalaman.

2 thoughts on “Bisnes Online Terbaik : Kelebihan Bisnes Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *