Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Cara daftar ahli Shaklee kurang dari 1 Jam. Macam mana nak daftar ahli Shaklee dengan cepat ? Cara mendapat keahlian percuma dengan cepat.

Liyana (ID : 1268280) boleh bantu anda. Saya liyana, akan bantu anda menjadi ahli Shaklee dan terus boleh beli Shaklee dengan harga yang jauh lebih murah.

RAKAMAN DARIPADA SHAKLEE HQ.

CARA MENDAFTAR AHLI SHAKLEE DENGAN CEPAT

  1. Hubungi Stokis Shaklee anda di talian 019-2075835
  2. Berikan details
  3. Siap. Anda boleh nikmati kelebihan ahli Shaklee sekarang
CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE DENGAN CEPAT 2019

Call  019-207 5835(Klik nombor ini untuk Call) Atau Whatsapp  019-207 5835(Klik nombor ini untuk wasap)

2. Berikan maklumat

Untuk mendaftar sebagai Ahli Shaklee dengan cepat, anda perlu menyediakan beberapa maklumat. Nama penuh, Pengesahan diri (NO IC). No Akaun (kerana, dengan pembelian produk Shaklee, anda layak dapat Cashback yang akan dimasukkan terus ke akaun anda)

3. Siap

Akhirnya ! Anda dah berjaya dapat ID Shaklee anda. Anda boleh akses direct ke website Shaklee untuk membeli dan boleh buat pembelian direct di kaunter Shaklee.

Hubungi Saya. Saya akan ajar anda guna website Shaklee dan buat belian di website Shaklee. Hanya pendaftar sah sahaja bolleh membeli di website Shaklee.

CARA MENDAPAT KEAHLIAN SECARA PERCUMA


CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE DENGAN CEPAT 2019

Cara Daftar Ahli Shaklee : Keahlian Percuma

Anda boleh mendapat keahlian percuma dengan cara membuat pembelian sekurang-kurangnya RM 600 sahaja. Dengan pembelian sebanyak RM600 anda terus mendapat keahlian secara percuma.

Anda boleh membeli 2 botol Vivix yang telah membolehkan anda mendapat keahlian secara percuma. Hubungi saya di talian 019-2075835 untuk saya bantu anda memudahkan urusan pendaftaran anda

Saya tinggal sangat berdekatan dengan Shaklee HQ. Jadi, saya boleh bantu urusan pendaftaran anda dengan cepat dan pantas.

DAFTAR AHLI SHAKLEE PERCUMA : 019-2075835

2 thoughts on “Cara Nak Jadi Ahli Shaklee 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *