Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway, Subang Jaya

Assalamualaikum dan Salam sejahtera. Saya Liyana. Saya merupakan Pengedar Shaklee , Stokis Shaklee & Agen Vivix Shaklee yang Aktif 2019 (id : 1268280) Saya juga tinggal sangat berdekatan dengan Shaklee HQ, Jadi saya boleh bantu anda dapatkan produk Shaklee ketika anda memerlukan. Saya juga ada stok yang fresh dari HQ, bukan stok lama kerana saya tinggal sangat dekat dengan Shaklee HQ.

Selain Cod Shaklee, Cod Vivix Shaklee di kawasan Bandar Sunway dan USJ Subang Jaya, Liyana sebagai Pengedar Shaklee, Pengedar Vivix Shaklee menyediakan khidmat pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Boleh hubungi Liyana di talian 019-2075835

Nak info lanjut Call  019-207 5835(Klik nombor ini untuk Call) Atau Whatsapp  019-207 5835(Klik nombor ini untuk wasap) .

Saya Pengedar Shaklee & Agen Vivix Shaklee yang boleh COD Produk Shaklee dan COD Vivix Shaklee ke seluruh Bandar Sunway, Petaling Jaya, Subang Jaya. Nak info lanjut Call  019-207 5835  (Klik nombor ini untuk Call) Atau Whatsapp  019-207 5835 (Klik nombor ini untuk wasap) .

Pengedar Shaklee, Stokis Shaklee & Agen Vivix Shaklee Petaling Jaya, Bandar Sunway & Subang Jaya Di Bimbing Oleh Pakar

Pengedar Shaklee & Agen Vivix Shaklee  yang berpengalaman lebih 21 tahun dengan shaklee. Saya juga Stokis Shaklee  dan Pengedar Vivix Shaklee yang mempunyai bimbingan Pakar Nutrisi, Saintis Shaklee & Doktor yang bertauliah

Jika anda nak Beli Produk Shaklee dan Beli Vivix Shaklee, boleh dapatkan Konsultasi Ekslusif dari saya Agen Vivix Shaklee yang Aktif & dibimbing oleh doktor dan pakar nutrisi berpengalaman. Inilah keistimewaan saya Pengedar Shaklee yang betul-betul bertauliah memberikan cara makan yang betul & berkesan.

Nak info lanjut Call  019-207 5835(Klik nombor ini untuk Call) Atau Whatsapp  019-207 5835(Klik nombor ini untuk wasap) .

APA ANDA DAPAT SELAIN PRODUK KEBAIKAN PRODUK ?

Adakan anda ingin membeli dan melaburkan produk kesihatan anda dengan pengedar yang touch n go shaja ? Lepas beli, takda konsultansi dan follow up ? Mesti anda tak nak kan ? Yelah. Siapa yang nak pelaburan dia sia-sia kan. Jangan risau. Anda boleh contact saya liyana (019-2075835)

Apa yang saya kan tawarkan ?

  • Selepas anda menjadi pengguna yang berdaftar dengan saya, anda akan diberi servis konsultansi secara percuma seumur hidup.
  • Mendapat akses konsultansi direct daripada doktor dan pakar nutrisi kami.
  • Harga keahlian yang 20-25% lebih murah daripada harga biasa.
  • Cashback. Jika anda membeli pada beberapa amaun, anda layak mendapat cashback. Sudahlah dapat harga murah, dapat cashback lagi. Untung ke untung ?
  • Peluang mendirikan bisnes pada bila-bila masa. Walaupun asalnyaanda mendaftar hanya untuk makan sendiri. Daftar ahli tak semestinya anda kena bisnes.
  • Bersama dengan kumpulan yang terlatih dan mengamalkan produk Shaklee selama lebih 21 tahun. Dengan pengalaman 21 tahun makan Shaklee, kami sangat mahir tentang cara menggunakan produk Shaklee.

Nak info lanjut Call  019-207 5835(Klik nombor ini untuk Call) Atau Whatsapp  019-207 5835(Klik nombor ini untuk wasap) .

Pengedar Shaklee, Stokis Shaklee & Agen Vivix Shaklee COD Di Lokasi Bandar Sunway, Petaling Jaya, Subang Jaya dengan Servis yang cepat dan laju

Sekiranya anda berminat nak menjadi Agen Shaklee atau nak Beli Shaklee Harga Ahli, boleh Whatsapp  
019-207 5835  (Klik nombor ini untuk wasap) .

Saya akan proses keahlian anda dalam masa kurang 1 jam kerana saya merupakan Pengedar Shaklee yang aktif pada tahun 2019 yang sentiasa berada di Shaklee HQ

So, siapa yang duduk area Bandar Sunway, Petaling Jaya, Subang Jaya  jangan risau ye anda boleh Beli Shaklee &  juga Beli  Vivix Shaklee direct dengan saya. Saya merupakan Pengedar Shaklee Aktif 2019 yang mendapat bimbingan doktor dan pakar nutrisi yang berpengalaman. Kumpulan kami juga berpengalaman menggunakan produk Shaklee selama 21 tahun. Jadi, saya sangat mahir tentang cara penggunaan produk dan pilih produk mengikut kesesuaian masing-masing.

Call Segera Liyana 019-207 5835  Atau Whatsapp  
019-207 5835  (Klik nombor ini untuk wasap)

4 thoughts on “Pengedar Shaklee & Stokis Shaklee PJ, Sunway, Subang Jaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *